:@

är så jävla sur!!! haft en dålig dag... jag hatar dig, dig, dig o DIG! aja fuck this shit! kommer inte uppdatera på ett bra tag men I DONT CARE!!


.....

no more!

-.-'

Hej bloggen. Jätte äckligt väder, ska sova snart orkar inte vara vaken. Imorgon börjar jag 12.45 men tror nog att jag stannar hemma, får se vad som händer :) Orkar inte skriva om min dag, nu ska jag fortsätta kolla på Making the band 4 säsong 3.

Juste, du som kommenterade "u know how" du kanske skulle skriva "u know who" IALLAFALL om du har något och säga mig, skriv ditt namn så jag kan svara på det! :) pusspuss.


äckel..

JUSTE glömde berätta vad som hände innan jag träffade Soman...

Jag var på väg till McDonalds vid Kungshallen (Hötorget) från tunnelbanan, så kommer det en man som följer efter mig.. Jag fick PANIK direkt, messade en viss person, fick inget svar, messade Soman och skrev RING NU!! hon skrev snart.. Han tog tag i mig 2 gg fick panik haha men så kom det en man som hjälpte mig, jätte gullig!

Äcklet: Hej
Jag: Hejdå
Äcklet: Excause me, can i talk to you?
Jag: No, bye.
Äcklet: I wanna talk to you!
Jag: I dont wanna talk to you, byebye
Äcklet: Excause me?!
Jag: WHAT?
Äcklet: I wanna talk to you
Jag: sorry but my boyfriend is wating..

"Äcklet tar tag i mig och säger"

Äcklet: EXC....
Jag: NO, I will NOT excause you!!

Äcklet tog tag i mig igen så kom den gulliga mannen och hjälpte mig.. Jag blev faktiskt jätte rädd.... ;$
sen kom min sunshine till McDonalds..

en heldag med prinsessan

HEEY BLOGGEN!!

Nu är jag hemma efter en jätte lång dag. Dagen började med att jag försov mig. Jag sprang ner till bussen, precis när bussen kom så märkte jag att jag glömde busskortet hemma!! WTF?!?! sprang hem igen för att hämta kortet så var jag tvungen att ta tåget eftersom sista direktbussen åkte... Träffa på Rania så jag fick sällskap till skolan. Chillat i skolan, jobbigt skoldag, mina klasskamrater gjorde mig skit sur men fuck that...

Efter skolan så åkte jag till stan för att möta prinsessan Helen, hon var med sin pappa (obama) sen tog jag och Helen en runda på stan och därefter så tog vi tunnelbanan till högdalen för att träffa Selam.. Vi chillade med henne en stund sen åkte vi vidare till fryshuset där vi skulle kolla på 08 Stockholm Vs Solna Vikings. Träffade på en massa kompisar som man inte har träffat på ett bra tag.

Kvällen slutade med att jag åkte in till stan för att köpa mat och möta Soman så vi både hade sällskap hem!
Nu ska jag kolla på Making The Band Säsong 3 och få ont i hjärtat! PUSSHEJ!!



together...

uppdaterar imorgon, har ingen lust och blogga idag... ingen sömn och är inte på bra humör...

dagens låt, Ne-Yo - Together



en helhelg med...

.. Soman!  Vaknade för en timme sen, sitter och äter frukost nu. Skridskor dejten idag blir inställd eftersom det regnar ute. Nu sitter jag och chattar med Soman om hur det blir istället, en fika eller tumbachill? :)
Imorgon börjar jag med mitt träningsschema, ska vara i skolans gym så mycket som möjligt efter mina lektioner. Ska kolla med Helen om hon ska med och träna imorgon. Nu ska jag fortsätta äta och kolla på tv. PUSSHEJ!!

S&S

Idag när jag försökte fixa filmen så fuckade Soman och Sibel ur till suryoyo låten.. De börja sjunga, dansa & PUMPADE musiken HAHA klockren kurd & afghan!!! inte ens jag fuckar ur när jag hör låten......



tacoooooooooos

hej bloggen.. jag är jätte rädd just nu eftersom B skrämde skiten ur mig.. jätte taskigt...
dagen började med att jag blev jätte sur eftersom en viss SAHRA inte kom hem till mig. mötte upp tjejerna så handlade vi och hade huset för oss själva. fick äntligen min tacoskväll och blev hur glad som helst.. efter all käkande så började vi diska, eller sibel diskade haha, jag försökte fixa så vi kunde kolla på paranormal activityi vardagsrummet men det blev i brorsan rum istället.. jag blev jätte jätte rädd! filmen är så äcklig!!

efter filmen så tog jag och soman en kvällspromenad, jätte skönt!!
nu sitter jag med mina systrar snackar om gud vet vad, jobbiga brudar :)

imorgon blir det skridskor!! SAHRA hoppas du kommer imorgon och inte avbokar i sista sekunden IGEN

PUSSHEJ!!


nyvaken

HEEY BLOGGEN!! *vinkar*

Vaknade för en stund sen, är jätte trött. Igår så mötte jag Soman inne i stan efter skolan så åkte vi hem tillsammans, vi skulle äta tacos egentligen men Soman ville fika så jag Soman och Sibel åkte in lite senare och fikade. Senare fick vi sällskap av Sahra så satt vi där ett tag till.. Efter stan så åkte vi mot tåget,gick förbi Mcdonalds och köpte lite mat..

DAGENS PLANER: ÄNTLIGEN
- Möta Sahra (INTE LÄNGRE,SVIKARE)
- Handla med tjejerna
- Gå hem till mig
- DÅ BÖRJAR TACOSKVÄLLEN


Äntligen, har varit sugen på de ett bra tag så nu ska vi ha tacoskväll, kanske blir en filmkväll också om tjejerna vill. kolla vädret liksom, jätte äckligt.. nu ska jag äta lite frukost, pusshej!!

ZzzZz

uppdaterar när jag vaknar, tacoskväll med brudarna today(kl är efter 00.00)

GODNATT!!




^^

god morgon :) är i skolan, sitter och lyssnar på musik... min lärare är jätte seg, hälften sitter och spelar cs och vissa inne på facebook, HALLÅ GÖR NÅGOT?!?! jag förstår inte vad det är man ska göra så jag sitter och njuter av musiken.. ska ner och käka lunch med prinsessan helen snart.. under rasten fick en viss person mig på jätte bra humör :) framsteg, första gången lillen kom fram och hälsa, skit söt haha.. messar med soman,
DAGENS HÖJDPUNKT soman slutar kl 16.00 ETT MIRAKEL!! haha men på söndag så har jag bestämt att jag, soman & sahra ska på dejt, vi ska åka skridskor på kungsträdgången..

skriver senare, är jätte hungrig! pusshej..


... i wanna rock with you

first time


..

hellu.. idag vaknade jag runt 9 så rörade jag mig mot skolan efter ett tag för att äta lunch med shimen & helen, tjejsnack blev de också.. gick inte på lektionen så jag & shimen åkte in till stan för att träffa samo & elias.. vi umgicks, käkade och snackade lite. samo åkte till skolan efter en stund och amr kom och mötte oss, vi gick mot kungsträdgården för amr & shimen ville åka skridskor, jätte mysigt!! elias blev också sugen på att åka så han åkte runt också. Det blev för kallt och sitta där och kolla på så jag rörde mig mot tåget men då sa helen att hon var i burger king med lwam & sarah så jag gick dit så jag fick sällskap på hem vägen. måste åka skridskor, jätte jätte jätte mysigt! speciellt om man ska på dejt...


Iallafall nu ska jag fortsätta kolla på Mamma's pojkar med syrran..


två bilder från kungsträdgården:

E&S A&S



PS: SOMAN JAG SAKNAR DIG! har inte träffat dig på 4 dagar... :(

love this song...

I don’t wanna be without you babe
I don’t want a broken heart
Don’t wanna take breath with out you babe
I don’t wanna play that part
I know that I love you
But let me just say
I don’t want to love you in no kind of way no no
I don’t want a broken heart
And I don’t wanna play the broken-hearted girl...No…No
No broken-hearted girl



mycket kärlek...

HEEY BLOGGEN!!! *vinkar*
Idag skulle jag vakna kl 6 och gå på idrotten, men jag försov mig så jag sket i de. Hade engelska efter lunch och det enda vi gjorde var och kollade på en film. Shimen kom efter rasten så jag snackade med henne resten av lektionen. Efter skolan så åkte vi in till stan, Shimen shoppade lite sen kom Natha in. Trevlig pratstund. Idag har man träffat personer man inte har träffat på jätte länge, jätte roligt! När vi åkte hem så tvingade tjejerna mig o ta tåget mot västerhaninge så jag gjorde de o hoppade av i älvsjö och väntade på mitt tåg där, ALDRIG MER!! frös som fan, vinterjackan använder jag snart men nu när man ser att alla i skolan använder goose jackor så är de inte ok! Alla ogillade ju goose jackor men men..

Nu ska jag fixa lite käk och driva med morsan... PUSSHEJ!!

...till shimen! <3


vänskap...

Nu vet man vilka som är ens vänner och ens kompisar. Skillnaden för mig är att mina vänner är de jag kan lita på, prata om allt möjligt, kan vända mig till när jag mår dåligt och kompisar är de som jag kan snacka med men inte gå in på de privata, de jag inte litar på och de man kan umgås med ibland. Nu vet jag vart jag har mina vänner och kompisar vilket är jävligt skönt!

Soman är en vän till mig som står mig jätte nära, ingen står mig närmare än henne. Hon vet exakt allt om mig, då menar jag allt. Jag kan lita på henne till 1000 % och hon är min bästa vän.

Det är jätte skönt att jag har Soman för jag behöver inte säga att jag är ledsen, hon ser det direkt. Allt jag skriver om vet hon exakt vad det handlar om. Så ni som är falska kan fortsätta vara det för det är ni som förlorar på det, jag förlorar ingenting på de! :)


Jag älskar dig! <3

MIRAKEL

Sahra brukar aldrig komma till skolan, hon hatar skolan men vad har hänt? Hon VILL komma imorgon


no school for me today..

HEEJ BLOGGEN!!

Idag har jag varit hemma hela dagen och jag är jätte trött!! Ska sova väldigt tidigt idag, väntar på att Soman ska sluta så jag kan ringa och prata med henne. SAKNAR LILLEN VAFAN!!
Imorgon har jag idrott & engelska tror jag. måste gå på idrotten, min idrottslärare är jätte snygg haha.. Iallafall orkar inte blogga, har inget o blogga om så ska fortsätta kolla på Las Vegas med min bror. PUSSHEJ!!


HAHA Medina killarna är jätte roliga! Bjuder på två klipp från MBFIMG Bloggen



...

skrev ett inlägg om dagen, precis när jag skulle trycka på "spara & publicera" så försvann allt!! VA IRRITERANDE...
aja, skolan, stan med shimen, träffade killarna, chillade med de, tåget hem, nu sitter jag o chattar med folket..
PEACE IM OUT!!


"My name is Weezy, I'm almost perfect and i work harder than hardworking"


in school

HEEY BLOGGEN!!

Jag har varit vaken hela natten, har inte kunnat sova dont know why.. Kom i tid till skolan så säger alla i klassen att lektionen är inställd (som vanligt) WTF?!?! Så nu sitter jag med Lwam och chillar, börjar halv 1 -.- då har jag en timmes matte lektion JÄTTE ONÖDIGT men men om man har IG i matte A så måste man gå på lektionen..
Ska förbi IA senare och chilla med henne..
Nu ska jag fortsätta lyssna på musik, skriver senare PUSSHEJ!!



tpl mode

HEJ BLOGGEN! *VINKAR*

Var på en kvällspromenad med Soman och Sibel. Har inte träffat Sibel på länge så uppdaterade henne lite.. Nu ska jag sova, orkar inte skriva mer.. SKOLA IMORGON :D har nämligen haft praktik i 6 veckor..

Godnatt lovers!

he's just a friend



its...

jag är för trött för att göra något idag, jag skulle vakna kl 9 men vaknade för en timme sen -.-
det blev ingen hitta nemo imorse så får väl kolla på filmen ikväll :) nu väntar jag på soman som är på väg hem från stan, sen ska vi åka in igen och ta en kvällsfika..

PUSSHEJ!


... real love




.

Im so bored! Har chattat med Sahra och Soman men nu ska Soman sova så får fortsätta trakka henne imorgon. Just nu sitter jag och lyssnar på Nas - I Can ÄLSKAR NAS!! Grym rappare..


Morgondagens planer:


- Vakna kl 9 (börjar skolan på måndag så kan inte sova bort dagarna)
- Kolla på film "HITTA NEMO"
- Fixa mig
- Åka in till stan för att ta en söndags fika med Soman, Samo & Sahra kanske också kommer..

Skriver Godnatt nu, ska chatta en stund till med Sahra och en underbar person..
GODNATT BABES!

... you are my super man.

jag ska...

.. blogga om mitt liv. kommer skriva i koder vissa kommer förstå vem jag skriver om och vissa inte..

Idag har jag inte gjort något speciellt, jag vaknade runt 15 för att Samo ringde mig.. Han ville att vi skulle ha Taco/filmkväll hos honom med Soman men de blev inte av så jag har ruttnat hemma hela dagen och avslutade dagen med en kvällspromenad med Soman...

Har inte haft en bra vecka, en viss person har förvirrat mig väldigt mycket..
- Har vi en framtid?

Hur fan kan man fråga det efter X år och XX månader?


Aja.. Nu ska jag fortsätta chatta med
Sahra på msn.





en ny...

Hej bloggen! Jag funderar på vad jag ska göra med bloggen, om jag ska ta bort kontot igen eller om jag ska fortsätta skriva fast vad är det jag skriva om? Ska jag skriva om mig själv, om om vad som händer om dagarna och självklart fortsätta ge tips då & då eller ska jag bara tipsa om musik? vad tycker ni?


...natalie




sötnos

Rabih Jaber - You Are Not Alone


äntligen!


RSS 2.0